torstai 19. toukokuuta 2011

Hyvästi Phuket, tervetuloa uudet seikkailut

Aapo ja Tapsa myöhäisen iltapäivän uinnilla

Vielä yksi lyhkäinen kirjoitus meidän rakkaaksi käyneestä Phuketin kodista. Tänään on lähdön aika ja tuntemukset ovat vähän ristiriitaiset. Toisaalta on surku lähteä tästä turvallisesta, tylsästä arjesta ja ihanasta asunnosta. Toisaalta taas ihana päästä uusiin maisemiin ja jälleen uuteen vaiheeseen matkallamme. Eiköhän tämä iloksi muutu kun pääsemme seuraavaan määränpäähämme Balille huomenna. Singaporeen siirrymme jo tänään illalla.

Älä tule herättämään!

Lisää karvaisia kavereita Bang Taon rannalla

Taitaa tulla ukkonen...

Viimeiset ajat Phuketissa ovat menneet ihan mukavasti. Norjalaisetkin tulivat vielä meille yllätyskäynnille ennen lentokentälle menoa viime viikon tiistaina. Allasleikit ja yhteiset kahvittelut olivat mukava lopetus meidän yhteiselle ajalle. Norjan ja Suomen lomia suunnitellaan jo molemmissa perheissä :)

Lehtitaidetta by Saara

Sadekauden alusta huolimatta säät ovat olleet oikein hienot ja aurinkoiset eivätkä sateet ole menoa haitanneet. Olemme käyneet nyt loppua kohti taas enemmän rannoilla, joka onkin ollut aika mukavaa taas vaihteeksi. Välillä meni viikkoja, ettei tullut rannoilla käytyä... Keskityimme tosin enimmäkseen meidän suosikkirannoillemme Suriniin ja Naithoniin, joilla on ollut entistä enemmän tilaa leikeille ja metelille turistikauden hiljennyttyä. Pitkän tauon jälkeen Phuketin rannat ovat saaneet jälleen myös rantavahdit, jotka ovatkin varmaan tarpeen nyt kun merenkäynti ja petolliset virtaukset ovat voimistuneet sadekauden aikana. Rahoitusvaikeuksien takia vahteja ei välillä ollut ollenkaan. Lehtijutun mukaan viime kuussa Phuketin rannoilla olikin lähes 200 hengenpelastustehtävää. Kannattaa uskoa niitä punaisia ja punakeltaisia lippuja rannalla!

Aapo katsastaa pelipaikkoja Naithonilla

Saara hakee vettä hiekkaleikkejä varten

Saara Rabbit kokkauspuuhissa :)

Arttu ja Aapo peleissä. Tilaa riittää!
Uitu on siis joka päivä ja lasten vihreäksi värjäytyneet hiuksetkin on saatu kuntoon sitruunapesulla. Ostoksia on tehty ja katsotaankin parhaillaan, että miten kaikki tavarat taas mahtuvat rinkkoihin. Onneksi osa lasten koulukirjoista voidaan jo heittää pois ja samoin muutkin luetut kirjat, joita onkin tullut luettua muutama kohtuulisen kokoinen torni! Käydään viemässä niitä takaisin tuohon läheisen Best Western -hotellin kirjastoon, mistä niitä on käyty lainaamassa...

Pari tämmöistä pinoa on tullut luettua...

Että semmoiset fiilikset. Nyt vaan loppuja kamoja pakkaamaan ja muutaman tunnin kuluttua nokka kohti lentokenttää. Singaporessa meitä odottaakiin kallis yhden tähden hotelli punaisten lyhtyjen alueella... Kyllä matkailu on mukavaa! :D

t. Parkkiskööri

ps. Hyvä Suomi!


2 kommenttia:

  1. Kiitos koirapostauksesta :) Kai tuotte muutaman karvanaaman mukana kotiin? Bali ei kuulosta lainkaan hassummalta, eikös se sinne mennyt henkistymään se eatpraylove-nainenkin?

    VastaaPoista
  2. Olit niin mielessäni kun koiria kuvailin ja blogiin laittelin! Hyvä, että huomasit ;-) Riittäishän noista varmaan joku kotiinkin tuotavaksi... Olen säästellyt just tuota EatPrayLove-kirjaa ja aion lukea sen vasta Balilla. Eli ihan pian :)

    VastaaPoista