tiistai 15. maaliskuuta 2011

Voihan puolimatkan kyllästys!

Että sillälailla. Nyt on olleet tekemiset niin vähissä, että todella tylsistyttää. Vasta reilut kaksi viikkoa on oltu ns. paikallaan, mutta joku raja se on lepäilylläkin... Pakko varmaan puhua säästä. Täällä oli viime viikolla muutamana päivänä poikkeuksellisen "kylmää" (vain +29) ja vettäkin tuli reilusti ukkosen säestämänä. Nyt on taas palattu normaaliin +35 lämpötilaan. Hikeä pukkaa siis.

Vilvottelua Surin Beachilla

Tekee mieli uimaan, eikö? :)

Surin Beach
Ajanvietettä saisi olla muutakin kuin mopoilu, rantakävely, ruuanlaitto, kotityöt, koulunkäynti ja kuntosali. Iloinen saa olla, kun tiskaamiseen ja astioiden kuivaamiseen saa kulutettua hetken päivästä. Ei siitä nyt vielä kilpasille ole tarvinnut ryhtyä, mutta ei myöskään parane mennä toisen "apajille", jos toinen on kerran löytänyt kotitöistä hetkellistä ajanvietettä.

Taas on vettä kannettu. 6l kanisteri per päivä.
Onneksi on kuitenkin mopo!
Vauhdin hurmaa: Aapo ja Tapsa
... ja vielä meikäläinen takapenkillä. Smile ;-)
Onneksi on kuitenkin tuo kaapelitv. Tässä on ahdasmielisinkin perheenäiti heltynyt ja niinpä lastenohjelmat, Golf Channel ja NHL-kanava vuorottelevat sulassa sovussa meidän olohuoneessa. Panda Channel on lisäksi takuuvarmaa kamaa, sillä siitä voi seurata 24h vuorokaudessa pandaperheen elämää jossakin eläintarhassa. Ihan niinkuin ei olis eläintarhaa omasta takaa...!

Nyt on myöskin kotimaan kaipuussa löydetty netti-tv ja katsottu välillä lasten mentyä nukkumaan Tappajan näköistä miestä ja mitänäitänyton. Lapset ovat katsoneet Duudsoneita - saavat sieltä varmaan uusia vinkkejä entistä hullumpiin leikkeihinsä... Koulunkäynti rullaa: Artun kevään matikan kirja on aukeamaa vaille tehty ja muutkin tekemiset hyvällä mallilla. Saaralla nyt ei liikaa tehtävää ole ollutkaan. Joka päivä on kyllä jouduttu koulua käymään.

Vihannestiski markkinoilla
Ruokaa jos monenlaista

Markkinoiden mopoparkki
Huomenna kuitenkin lähdemme lomalle Penangiin, Malesiaan! Siitä tulee paikallisbussi-valtionbussi-minibussi-lentokone-yhdistelmämatka ja palaamme takaisin Phuketiin maanantaina. Yritämme hoitaa viisumiasiat kuntoon seuraavaksi pariksi kuukaudeksi eteenpäin. Kerron sitten kuinka kävi :)

Jetski, madame?
Souvenir, madame?

Terveinä on oltu, paitsi lasten hiukset ovat pikkuhiljaa muuttumassa vihreiksi uima-altaan vedestä.... Eli ei kovin vakavaa :D

3 kommenttia:

  1. Hellou, ei kai lomailuun kyllästyä voi??? Meilläkin on talviloma ensi viikolla, mut mä en kyllä tiedä, miten se mun arjessa näkyy. Ei siis varmaan yhtään mitenkään.
    Terkut lumisesta ja aurinkoisesta Kemistä!
    T. Mari
    P.S. Vihreän saa vaaleista hiuksista pois sitruunalla. Sitruunamehut päähän ja ulos!

    VastaaPoista
  2. Ymmärrän hyvin "lomailuun" kyllästymisen, ihminen kaipaa vaihtelua. Meillä on ollut ehkä vähän päinvastainen tilanne, edellinen 3 kk reissu oli aika tiivis ja kotimaassakin puuhaa riitti, joten nyt on aika mukava vaan oleskella. Päivät täyttyvät rannalla kävelystä, lukemisesta, uimisesta jne. Välillä vaihdetaan vaan rantaa. Koh Lanta on kyllä leppoisa paikka, täällä ei kukaan tyrkytä koko ajan mitään ja turisteja ei ole liiaksi. Katsotaan, kyllästyykö tähän koskaan...
    Ihanaa Penangin lomaa teille!

    VastaaPoista
  3. Mari: Sullehan on hyviä lomasäitä luvattu kun luin netistä, että etelässä hipoo jo kymmentä astetta! Kyllä lomailuun voi näköjää kyllästyä, mutta nyt on reissu takana, mieli pirteä ja ollaan ihan loman tarpeessa :D

    Erika: Hienoa kuulla, että tekin osaatte ottaa myös rennosti :) Joskus on hyvä vaan olla ja ajatella - tai olla vaikka ajattelemattakin. Mekin ehdittiin sen verran vaihtelevaan menoon tottua, että muutama viikko paikallaan tuntui kärsimykseltä. Katsotaan miten tästä eteenpäin. Meidän alue Phuketissa on onneksi myös tosi rauhallinen ja varmaan koko ajan käy rauhallisemaksi... Tervetuloa kylään!

    VastaaPoista